Tredimensionella PDF-ritningar

ProgeCAD inkluderar funktioner för att konvertera DWG- och DXF-ritningar till 3D PDF-filer med ett enda klick. Tack vare 3D PDF-konverteringen ges möjlighet att kommunicera med hela världen. Det möjliggör sammarbete med konstruktörer och andra användare som inte har något CAD-program. För att öppna 3D PDF-filer använder man helt enkelt det kostnadsfria Acrobat Reader.

3D EasyArch-tillägg

Tillägget för parametrisk arkitektur förbättrar produktiviteten vid skapandet av plan- och uppställningsritningar. Tillägget fungerar i 2D och 3D, genererar parametriska väggar, dörrar, fönster och trappor med bara några klickningar och ger tillgång till ett bibliotek av dynamiska block för inredningsritningar.

PDF till DWG konvertering
Modulen tillåter konvertering av PDF-filer till redigerbara DWG CAD-ritningar med lagerstöd.
Linjer former och text är redigerbara med ProgeCAD som vanliga CAD-objekt.
Tack vare detta verktyg behövs inte originalritningar för att importera detaljer från PDF-kataloger, manualer, befintliga projekt och ritningar till ProgeCAD.

DWG-DXF Fildelning
Dela data i DWG-/DXF-filformaten med kollegor och klienter som använder AutoCAD eller andra DWG-kompatibla program.
Det naturliga DWG-formatet garanterar en hög nivå av kompatibilitet med AutoCAD DWG-filer upp till version 2018.

Hanterare för blockbibliotek
ProgeCAD integrerar modulen för blockhantering med fler än 20 000 klara block i 2D/3D för arkitektur, ANSI-ISO och DIN-ISO mekanik, stålprofiler, IEC och ANSO elsymboler, 3D möbler (badrum, kök, sovrum, vardagsrum, kontor), hydraulik- och pneumaticsymboler, Moduler iCADLib ger också möjlighet att hantera egna bibliotek av DWG- och SAT-block.