Snabbare, enklare, förbättrade algoritmer och precision – Creaforms senaste generation portabla 3D-scannrar är bättre än någonsin.

Go! SCAN Spark har oöverträffad hastighet, användarvänlighet och är skräddarsydd speciellt för produktdesigners och ingenjörer. Med fullt stöd för färg och hög upplösning för komplexa detaljer levererar den ett spektakulärt resultat. Med upp till 1 500 000 mätningar/s är den 3 gånger snabbare än tidigare, med en noggrannhet upp till 0.050 mm och upplösning upp till 0.100 mm.

HandySCAN Black har förbättrad optik, multipel blålaserteknik och kraftfulla algoritmer för snabbare och mer exakta direktmätningar. Nu i sin tredje generation har HandySCAN 3D optimerats för att möta behoven hos design-, tillverknings- och metrologipersonal som letar efter det mest effektiva och pålitliga sättet att utföra exakta 3D-mätningar av fysiska objekt var som helst. Denna snabba och mångsidiga, patenterade 3D-skanner är lätt att använda och genererar mycket exakta och repeterbara resultat – även i svåra miljöer och med komplexa ytor.

MLT är enda Creaforms svenska återförsäljare.