AOC presenterar ny premiumskärm i designsamarbete med Studio F. A. Porsche

Skärmspecialisten AOC presenterar en ny premiumskärm för proffsanvändaren, med design av Studio F. A. Porsche och belönad med en Red Dot Award. Nya AOC U32U1, är en 31,5-tumsskärm med helt ramlös design, 4K-upplösning och VESA DisplayHDR 600 som passar som handen i handsken för den designmedvetne skärmanvändaren.

Prestanda som möter kraven från proffsen

Den extra stora 31,5-tums IPS-panelen kommer med en 4K/UHD-upplösning på 3840×2160 pixlar, och tack vare att den uppfyller VESA Display HDR600-standard, levererar skärmen 10 bitars färgdjup, vilket ger möjligheten att återge 1,07 miljarder färger. Den gör den till ett utmärkt val för de som arbetar med foto och video, såväl som för designers.

Väl ansluten med USB-C

Den möjliggör DisplayPort Alternate Mode för överföring av även högupplöst video från en notebook eller annan dator. Enheten kan samtidigt även laddas upp via USB, med upp till 65 W, och USB 3.2 säkerställer ultrasnabb dataöverföring 

Snygg, prisbelönt design

Den ramlösa skärmen har en stilren design som kan svängas och lutas och fäst på en blank skärmfot på tre ben, som kan höjdjusteras 120 millimeter. Ingångar och uttag sitter på skärmens baksida, i en aluminiumplatta som ger en snygg kontrast till resten av skärmens släta, mörkgrå baksida. Plattan med anslutningar är dessutom kvar i samma position även när skärmen justeras till stående position (porträttläge), så att alla anslutna enheter och kablar förblir orörda. För ytterligare flexibilitet kommer AOC U32U1 även med VESA-fäste, för montering på externa stöd eller vägghängning.

AOC U32U1 finns tillgänglig nu.