Vizconfigurator är en online plattform som gör det möjligt för husproducenter att sälja hus online. Med Vizconfigurator kan husköpare bekvämt göra sina val och anpassa sitt hem online, på bara några få steg.

Vizconfigurator är en plattform som gör det möjligt för husköpare att skräddarsy sitt framtida hem i 3D genom att endast använda sig av en webbläsare.

Kommunikationen mellan Vertex BD och Vizconfigurator är helt automatiserad – automatisk skapas en 3D-konfigurator från CAD-modellen byggd i Vertex BD. Vizconfigurator kan installeras och kundanpassas på alla hemsidor och arbetar sömlöst med Vertex BD från början till slut. Detta sparar tid, arbetstimmar och i slutändan pengar.

Vizconfigurator har ett flertal olika funktioner, som alla syftar till att koppla samman produktion och försäljning av byggnader. Tillsammans med ett vackert och interagerande gränssnitt kan användaren zooma, rotera, och personligen påverka sitt framtida hus eller lägenhet.

Fördelar:

  • Konfigurera unika hus online
  • Lätt att installera, hög automation
  • Interagera och kommunicera med kunder
  • Mycket användarvänlig
  • Webbaserad
  • Administrerar tillval
  • Kundprofiler

Funktioner:

Bygg online
3D konfigurator på er hemsida baserad på er huskatalog

 

 

 

 

 

Säljstöd

Skicka era kundunika hus från Vertex BD till Vizconfigurator, därefter kan kunden i lugn och ro sitta hemma med datorn och välja blandare, takkulör, ytterdörr och så vidare. Total insyn i husets alla detaljer för köparen och en administrativ dröm för säljaren.

 

 

 

 

 

HusHub
Dela dokument och grafisk information om ett pågående byggprojekt. Konstruktionsdokument och visualisering på ett och samma ställe.

 

 

 

 

 

Tillvalsportal

Bostadsväljare och tillvalsväljare i en och samma produkt, med full automation! Helt unik i sitt slag och lämpar sig till de större bostadsprojekten, både den interna administrationen och kommunikationen ut mot kund kan inte bli enklare än så här.

 

 

Så funkar det:

Vizcon installerar er företagsprofil innehållande ert företags grafiska utseende och de tillval ni erbjuder kunden. 3D CAD-modeller överförs från Vertex BD till Vertex Showroom och kopplas därefter samman med Vizconfiguratorns plattform. Era inställningar appliceras därefter till de automatiskt genererade konfigurationerna. När konfiguarationen väl är tillgänglig online, kan kunden skapa hus/lägenhetskonfigurationer online och skicka dem till er. Kunden får då ett email med en PDF av deras val samt en länk till deras framtida hem.