Föreningar. Projekt. Kundportal. Småföretag. Det är fyra specialområden som nu blir ännu enklare och mer effektiva att administrera och hantera för de som använder Designtech Solutions system iCoordinator.

Med våra nya diversifieringar lyfter vi fram de här fyra områdena, säger Patrik Svanerud, vd för Luleåföretaget.

Designtech Solutions har sedan länge kunnat erbjuda systemet iCoordinator – en molnbaserad teknikplattform som gör det möjligt att hantera bland annat projekt och dokumentsamverkan på ett smidigt sätt, både för små och stora företag.

Som en förädling av systemet har företaget nu utvecklat fyra nya appar, direkt anpassade och riktade till kunder inom speciella användningsområden.

Det är diversifieringar som gör att man som användare enklare och snabbare kommer direkt in i webbläsaren.

De fyra nya editionerna: iCoordinator Förening. iCoordinator Projekt. iCoordinator Kundportal. iCoordinator Småföretag.

– Vi kallar det Web-Extension. Det förlänger webbens möjligheter, säger Patrik Svanerudh.

Mer utförlig information om de fyra nya editionerna finns att ta del av på www.iCoordinator.com

Det grundläggande iCoordinator Enterprise finns naturligtvis kvar som en ”Rolls Royce” i sammanhanget, en premiumlösning för de kunder som har mer omfattande behov.

De nya editionerna är mer avgränsade och konkretiserar vad systemet är speciellt anpassat och bäst för.

– Det är i grunden samma produkt, men med olika avgränsningar. Tekniskt blir det mindre komplext för användarna. Det ger också en stabilare lösning för kunderna inom de här områdena. säger Svanerudh.

Tack vare nyheterna ser han en möjlighet att diversifiera Designtech Solutions erbjudanden och därmed kunna öppna nya marknader.

– Vi ser positivt på marknadspotentialen i de här segmenten, säger han och tillägger:

– Trots coronatiderna har vi kunnat satsa och se framåt. De nya apparna är en del av allt det intressanta som händer hos oss.

Designtech Solutions startade 1999 och jobbar med implementerings- och anpassningstjänster, utbildning, projekthantering, mjukvaruutveckling, webbutveckling och serverdrift. Företagets främsta produkt är alltså iCoordinator, en molnbaserad teknikplattform för smidig projekthantering och dokumentsamverkan i små och stora företag. Det är ett system som är mer anpassat än många andra lösningar för synkronisering och fildelning.

Mer info:

Patrik Svanerud, vd Designtech Solutions AB, 070-553 97 81

www.iCoordinator.com

www.designtech.se