Philips B Line är en serie särskilt framtagen för att passa de som söker en bekväm, pålitlig och säker bildskärm. Modellen 243B9H 24” (23.8″ /60.5 cm) FullHD är det senaste tillskottet i serien och uppfyller precis alla krav för hemmakontoret.

Slipp kabeltrassel med USB-C

Philips 243B9H har USB-C vilket innebär enkel kabelanslutning med en enda kabel för supersnabb dataöverföring, såväl som intelligent och flexibel strömhantering. Skärmsignal och höghastighetsdata överförs via USB-C, samtidigt som du har en jämn strömförsörjning och laddar din bärbara dator med upp till 65 W.

Designad för hemmajobbare

243B9H har också andra inbyggda funktioner så att hemmajobbare kan hålla sina skrivbord rena och fria, såsom inbyggda stereohögtalare för multimedia och en inbyggd säker webbkamera.

Dessutom är den integrerade popup-webbkameran också utrustad med avancerade sensorer för Windows Hello ansiktsigenkänning, vilket möjliggör att användare kan logga in med biometri (eller kod), för en snabbare och säkrare process. Hemmajobbare som arbetar med känsliga data (eller söker lite mer integritet) kommer särskilt att uppskatta den extra säkerheten.

Hela paketet

Philips 243B9H har också viktiga funktioner för att lindra obehag och ergonomiska problem orsakade av långvariga sessioner framför skärmen. IPS-panelen har extra breda betraktningsvinklar på 178/178 grader, vilket gör det möjligt att se skärmen från nästan vilken vinkel som helst. Dessutom har den Flicker-free, Low Blue Mode och EasyRead Mode för att minska ansträngningen på ögonen. Användarupplevelsen kompletteras av Philips SmartErgoBase, en skärmfot som med sin möjlighet att justera skärmens placering ger ergonomisk komfort i kombination med smidig kabelhantering.

Philips Monitor 243B9H finns nu tillgänglig.