Om du är en del av en organisation som har fler än 10 användare är uppgiften att hantera dina Autodesk-användare definitivt mer involverad än hos ett mindre företag. Genom att lägga till ”Premium plan” till dina licenser får du ytterligare fördelar som hjälper dig att hantera dessa. Så vad är fördelarna? 

Spara tid 

Utnyttja katalogsynkronisering (directory sync) för att automatisera grupp- och produkttilldelningar för sömlös användarhantering. 

Ta välgrundade beslut 

Få värdefulla insikter från detaljerad avancerad rapportering och automatisera analysarbetsflöden med API:er för användningsrapportering. Inte bara kommer du att ha instrumentpanelen tillgänglig för dig redan, utan med Premium kan du gå ner ytterligare för att få detaljerad statistik från varje användare för att avgöra vilka produkter de använder, hur ofta de använder dem och andra användbara mätvärden för att optimera inköp och produktivitet. 

Optimera teamets produktivitet 

Lär dig viktiga tips och bästa praxis med 50+ ämnen för att få ut det mesta av din teknik och dina arbetsflöden med Premium-coaching för administratörer och slutanvändare. Inom året kommer du att ha möjlighet att gå 4 Autodesk-kurser på 60 – 90 minuter där du kan vara upp till 20 personer på varje kurs. Detta är tillgängligt för både administratörer och slutanvändare med kategorier som produktcoaching, administrationscoaching och systemcoaching administration. 

Kontakta cadett AB  för mer information: info@cadett.se eller 08-754 97 70