MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, presenterar Philips BDM3470UP. En 34-tums IPS-panel med UltraWide QHD-upplösning, utrustad med en mängd funktioner för såväl hemanvändare som proffs.

Skärmens UltraWide-format i 21:9, i kombination med CrystalClear Quad HD-upplösning (3440 x 1440), ger användaren detaljerad bild i panoramaformat. IPS-panelen ger dessutom en ännu mer krispig och exakt bild med levande färger, vilket gör skärmen perfekt för foto och film. Den breda visningsvinkeln på 178/178 grader, ger en klar och skarp bild från alla vinklar.

Plats att breda ut sig

Philips BDM3470UPs 34 tums arbetsyta ger användaren gott om plats att breda ut sig på och möjliggör visning av dokument och program sida vid sida såväl som MultiView-funktion, där fler enheter smidigt kopplas in till skärmen och visas samtidigt. De riktigt tunna kanterna hos skärmen gör det även möjligt att ställa samman flera skärmar, för en multiskärmslösning med minsta möjliga störningsmoment.

Maximal bekvämlighet


Philips BDM3470UP är utrustad med flertalet anslutningsmöjligheter. Med SuperSpeed USB 3.0 överförs data upp till tio gånger snabbare än som standard USB 2.0. HDMI gör det smidigt att ansluta digital ljud och video via en enda kabel från dator eller andra AV-källor.

 

För att minska den fysiska påfrestningen av långa dagar framför skärmen, är denna modell utrustad med Smart ErgoBase, skärmfoten som låter användaren justera såväl höjd som rotation och lutning. Sist men inte minst, har Philips BDM3470UP två inbyggda stereohögtalare som levererar kvalitetsljud som ytterligare förhöjer användarupplevelsen.