Philips lanserar nu en Philips Brilliance QHD skärm med USB-C-dockning och High Dynamic Range (HDR). 32-tumsskärmen 328P6AUBREB erbjuder en mycket hög bildkvalitet och dockning via endast en kabel för ökad produktivitet och bekvämlighet.
 
Enkla anslutningar 
328P6AUBREB är utrustad med den senaste generationens USB 3.1 Typ C-teknologi. Med en smal, reversibel kontakt gör USB-C det möjligt för användarna att ladda, överföra ljud och videor samt ansluta till Internet – med en och samma kabel. USB 3.1 är 20 gånger snabbare än USB 2.0, vilket förenklar dataöverföring avsevärt.
En oöverträffad visuell upplevelse
Artem Khomenko, Product Manager Philips Monitors på MMD, förklarar hur skärmen positionerar sig på marknaden: ”P-line-skärmarna är designade för att ge en exakt färgprestanda. Vi är stolta över att kunna lansera den här nya modellen på marknaden, för att kunna möta de höga kraven från professionella användare. Den här modellen passar perfekt för grafiska designers, CAD-ingenjörer, fotografer, videoredigerare och andra yrkesverksamma som är beroende av en enastående återgivning av detaljer på skärmen.”

Quad HD erbjuder en fantastisk visuell upplevelse, tack vare den höga upplösningen. HDR-tekniken garanterar dessutom exceptionell ljusstyrka och kontrast, liksom en rik palett av nya färger som aldrig tidigare har kunnat ses på en skärm. Med 99 % Adobe RGB och 100 % sRGB (CIE 1973), erbjuder 328P6AUBREB en professionell färgstandard. 2560 x 1440 pixlar ger kristallklara bilder och gör grafiken levande. IPS-teknologin, gör det möjligt att titta på skärmen ur en 178° vinkel, utan att förlora färgens exakthet eller den jämna ljusstyrkan som professionella applikationer kräver. 
Philips 328P6AUBREB P-line skärm kommer finnas tillgänglig från januari 2018.