I en värld som är mer sammankopplad än någonsin, uppskattas smarta och enkla sätt att ansluta de många digitala enheterna som behövs för att vara produktiv på jobbet eller hemma. Denna 24-tums skärm från MMD, det ledande teknikföretaget som säljer och marknadsför Philips-skärmar, är en ny USB-dockningsskärm som kopplar dina digitala medieplattformar via en enda SuperSpeed-USB-kabel.
– Vi ser en ökad konvergens av digitala medieplattformar som datorer, bärbara datorer, smartphones och surfplattor, där betydelsen av mobila anslutningar ökar. För många användare fungerar skärmen som enda plattform för att strömma innehåll från en rad enheter. Den möjligheten hos den här nya skärmen är svaret på dessa behov, säger Artem Khomenko, Product Manager Philips monitors Europe.
 
Genom den inbyggda USB 3.0-hubben och Ethernet möjliggör den innovativa 241B7QUPEB B-line-skärmen anslutning till en bärbar dator (eller telefon) och smidig överföring av innehåll till den rymligare skärmen. Kringutrustning som tangentbord i full storlek, mus, extern hårddisk, kamera och USB-enhet kan anslutas till displayens USB-hubb. Detta är speciellt praktiskt för ultralätta bärbara datorer som har få anslutningsmöjligheter. Displayen levereras även med två inbyggda stereohögtalare, för utmärkt ljudåtergivning.
 
Hög bildkvalitet för proffs


Bildskärmen har bra bildkvalitet, full HD (1920 x 1080) upplösning och exakta färger för att reproducera innehållet tydligt och exakt. Med avancerad IPS-teknik garanterar skärmen skarpa bilder med levande färger och bra visningsvinklar.
 
Engagemang för välbefinnande


Den senaste 24-tums B-line-skärmen visar på MMDs engagemang för att skapa skärmar som inte bara syftar till att hjälpa konsumenterna att öka produktiviteten, utan också efter att ge långsiktiga fördelar för välbefinnandet. 241B7QUPEB har Philips LowBlue-läge, en smart programvaruteknik för att minska kortvågigt blått ljus som kan skada ögonen över tid. Dessutom är skärmen utrustad med en ergonomisk justerbar bas, SmartErgoBase, som gör att skärmen kan höjas, svängas 90 grader, lutas och vridas till exakt rätt position – vilket garanterar en bättre hållning vid skrivbordet.
Bildskärmen inkluderar även Flicker-fri teknik som reglerar ljusstyrkan och minskar flimmer för att lätt kunna titta på LED-bakgrundsbelysta skärmar. SmartImage, en exklusiv ledande Philips-teknik, analyserar skärmens innehåll och optimerar kontrast, färgmättnad och skärpa på bilder och videoklipp för optimal bildprestanda.
Philips 241B7QUPEB B-line display kommer finnas tillgänglig i juni 2017.