Next One Technology står bakom NEXT vilket är ett skräddarsytt, molnbaserat affärssystem med allt för den dagliga administrationen i ett bygg-, service- eller entreprenadföretag. Komplett mobilt koppel till personalen i fält innebär daglig återrapportering av arbetsorder, resor, material, ÄTA, foton o s v, men också mobil tillgång till all projektdokumentation i form av t ex bygghandlingar/ritningar och kontrollplaner.

Strategi och lösning

Målet med att använda iCoordinator OEM var att göra NEXT till ett ännu mer effektivt molnbaserat affärssystem för byggprojekt – med snabb, smidig och säker filhantering. Systemet har snabbt blivit uppskattat och efterfrågat av bygg-, service och entreprenadföretag. Förutom att sköta hela den dagliga produktionen medger NEXT att kunder, leverantörer och andra externa parter tar del av utvald projektinformation där den viktigaste består av olika former av dokument.

Implementationen av iCoordinator OEM medför att det för Next One Technology öppnas en ny marknad mot företagen som kräver professionell dokumenthantering. Produkterna NEXT och iCoordinator kompletterar varandra perfekt och kommer att möjliggöra stora effektivitetsvinster.

– Genom att integrera ett kraftfyllt molnbaserat affärssystem för byggprojekt med ett kraftfullt dokumentverktyg får vi det bästa av två världar. När du har många bollar i luften är det enormt mycket värt att ha ALLA projektuppgifter på ett och samma ställe. T ex kommer möjligheten att direkt från mailklienten kunna spara bifogade filer i rätt projektmapp i NEXT spara massor av tid och pengar, säger Anders Jacobson, huvudägare i Next One Technology.

 

Varför Designtech?

Designtech Solutions är en strategisk partner med lång erfarenhet och spetskompetens inom sitt område, vilket våra gemensamma kunder kommer att ha stor nytta av, Anders Jacobson, Next One Technology