En 49-tums böjd LCD-skärm i SuperWide-formatet 32:9, designad för proffsanvändare som behöver extra mycket arbetsyta, då denna skärm är lika stor som motsvarande två 27-tumsskärmar uppställda kant i kant. Med USB-C, uppfällbar webbkamera och miljövänlig design, är den en komplett skärm för den moderna arbetsplatsen.

Stor arbetsyta med slående visuell precision


Philips 499P9H vet hur man gör intryck. Med en böjning på 1800R, följer skärmen ögats form, vilket bidrar till en uppslukande användarupplevelse som bidrar till en bibehållen koncentration och bekvämlighet. Det är även möjligt att koppla in två separata enheter till skärmen och hantera de båda med ett och samma tangentbord och mus. 

Med en så stor skärm är hög bildkvalitet ett måste. Skärmens VA-panel säkrar en skarp bild i alla visningsvinkar, vilket underlättar exempelvis vid arbete i program som CAD, för ingenjörer, arkitekter eller vid grafisk design.

Designad för den moderna proffsanvändaren


Dagens arbetsplats ställer höga krav på såväl flexibilitet som mobilitet och anslutningsmöjligheter. Med en dockningsstation för USB 3.1, går dataöverföring snabbt och skärmen kopplas smidigt med enkel kabelanslutning via en USB-C-port. Tillbehör och notebooks kan anslutas direkt till skärmen för överföring av filer, videouppspelning, med mera.

Användarvänligheten förhöjs även ytterligare tack vare ergonomiska funktioner så som FlickerFree-teknik och LowBlue-läge, som dels minskar skärmflimmer, men även reducerar skadligt, kortvågigt, blått ljus. Skärmfoten kan justeras för önskad höjd och lutning, samt kan väggmonsteras med hjälp av VESA.