MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, lanserar sin nya 27” Philips QHD-bildskärm avsedd för den prestationsmedvetna proffsanvändaren. Den nya 272B8QJEB är den senaste i Philips breda sortiment bildskärmar som kombinerar komfort, smarta ergonomiska funktioner och miljövänliga lösningar.

Bild, när den är som bäst


Oavsett bransch, är allt fler beroende av högupplösta bildkällor och bildskärmar. Av denna anledning bygger den nya 272B8QJEB på högpresterande pixelräknare med bakgrundsbelysta W-LED-paneler som levererar upp till 2560×1440 Quad HD upplösning för äkta kristallklara bilder med naturliga och släta sRGB-färger. 10-bitarsskärmen levererar 1,07 miljarder färger för rikare och mer intensiva bilder, vilket ger jämnare nyanser utan att färgen tappar sin klarhet. En signifikant skillnad från de 16 miljoner färger som produceras av traditionella 8-bitars skärmar.
Bred anslutning gör livet bättre


Ett komplett utbud av anslutningsmöjligheter gör 272B8QJEB till den perfekta lösningen för alla kontorsmiljöer. Skärmen erbjuder även snabb laddning för dina mobila enheter och säkerhetsställer snabb dataöverföring med upp till 5,0 gbit/sek, tack vare SuperSpeed USB 3.0-tekniken. 272B8QJEB kommer med två inbyggda 2W-högtalare och hörlursanslutning.
Ergonomisk för en mer hälsosam arbetsplats


Male architect working at computer with digital blueprint in office

Den nya 272B8QJEB-bildskärmen kombinerar den pappersliknande läsupplevelsen i EasyRead-läget med den stora flexibiliteten i SmartErgoBase, en speciell skärmbas för att förenkla justeringen av skärmens höjd-, vrid-, lutnings- och rotationsvinkel för att passa alla individuella preferenser och ergonomiska behov. Med bättre och skarpare bilder, kan du fokusera på ditt arbete och stanna i dina program under en längre tid utan att anstränga dina ögon.
Ett brett utbud av skärmar för produktivitet


Philips 272B8QJEB utökar en framgångsrik rad 27-tums QHD-skärmar avsedda för proffs, vilket också innehåller funktioner för dem som behöver mer krävande affärslösningar. Philips-skärmen 272B7QPTKEB kommer även med en webbkamera som går att fälla upp när man behöver den och som annars är gömd i skärmens ram, detta för att skydda din eller företagets integritet mot exempelvis hackers. Skärmen minskar automatiskt ljusstyrkan när användaren rör sig bort och sparar på så sätt upp till 80% av energi. Skärmen ger även maximalt visningsutrymme tack vare den extremt smala skärmkanten.