Mimaki öppnar ännu en gång dörren för nya högkvalitetsprinters, med nya UJF-7151plus II samt nya UJF-MkII e-serien som består av tre avancerade småformatsskrivare. Alla är designade för att användarna ska finna nya och fler användningsområden och samtidigt öka produktiviteten. Samtliga har även stöd för RasterLink 7 med variabeldata som största fördel och har möjlighet att styras av extern utrustning.

Den nya 7151:an får ett ordentligt lyft med fler skrivarhuvuden och möjlighet till 2 x CMYK för printproduktion i betydligt högre hastighet än föregångaren. Dessutom ingår den mycket spännande funktionen att kunna printa både matt och blankt utan att använda lack som ett extra lager på toppen! Det nya systemet ger också fler funktioner för att förbättra bildkvaliteten. Resultatet blir skarpare kanter, finare linjer och färre ojämnheter.

När det gäller de mindre maskinerna är den nya höjdsensorn extra intressant. Den mäter jobben på ett mer precist sätt och klarar även glas och transparenta objekt. I övrigt erbjuds en banbrytande bildkvalitet och stabilitet för utskrift på en mängd olika mjuka och hårda artiklar som till exempel läder, trä, akryl, metall och glas.

Återigen visar Mimaki vägen med nya lösningar som har utvecklats specifikt för att användarna ska kunna öka konkurrensfördelarna och boosta lönsamheten, berättar Simon Nyman, produktansvarig för print hos Signcom. –Att alla nya UV-bläck i UJF-serien är GREENGUARD GOLD-certifierade känns också mycket, mycket bra. Med tanke på både outstanding kvalitet och tidpunkten då alla börjar komma i gång, blir jag inte förvånad om  vi än en gång får uppleva den succé som föregångarna skapade.

 

Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Signcombolagen utvecklas starkt och fortsätter att vara en av de ledande leverantörerna i Norden. Läs mer på www.signcom.se samt www.igepagroup.com. Signcom är exklusiva återförsäljare för Mimaki i Norden. 

Mimaki är en av de ledande tillverkarna för skylt-, grafiska-, industri- och textilbranscherna. Mimaki utmärker sig genom att erbjuda innovativa produkter av högsta kvalitet och högsta pålitlighet.