Bordet, ett vhf Premium 1015 från tyska vhf Camfacture AG, levererades till JC Gravyr & Tryck, det framgångsrika företaget som hela tiden fortsätter att utvecklas och gå framåt. Användningsområdena för det flexibla bordet är många och Göteborgsföretaget har nu använt maskinen i produktion i några månader, framför allt för skärning och gravyr vid skyltproduktionen.

– Vi har under en tid sett oss omkring efter ett liknande bord som möter våra höga krav säger Madeleine Stangmo Storåsen på JC Gravyr & Tryck. ”Det här bordet har helt klart blivit en mycket god investering och en verklig tillgång för oss,  summerar Madeleine.

Johan Millby, produktansvarig för CNC/fräs- och skärbord hos Signcom berättar:

– Vi är så glada och stolta att vi fått förtroendet att leverera detta vhf fräsbord. Att det blev till just JC Gravyr & Tryck känns extra roligt! Ett fantastiskt trevligt företag som vi på Signcom har haft ett mycket gott samarbete med under många, många år.

 

JC Gravyr & Tryck, skylttillverkare i Majorna, Göteborg producerar skyltar och hjälpmedel för offentliga byggnader, tillverkningsindustrin samt butiker och privatpersoner. JC Gravyr & Tryck strävar efter en ökad tillgänglighet i samhället och investerar i ständig kompetensutveckling samt i de modernaste maskinerna inom branschen. På hemsidan designar och skapar besökarna sin egen skylt i det webbaserade skyltverktyget. Läs mer på www.jcgt.se.

 Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Signcombolagen utvecklas starkt och fortsätter att vara en av de ledande leverantörerna i Norden. Läs mer på www.signcom.se samt www.igepagroup.com. Signcom är exklusiva återförsäljare för Mimaki i Norden.