Dotterbolaget till Alvøen AS, Alvöen AB, startade 2019 och har under verksamhetens första år byggt upp en stadig bas i form av intressenter och samarbetspartners. Inför 2023 stärker man såväl organisation som utbud och slår sig ihop med CNC Sweden AB. Hendrik Fasmer, ägare och VD Alvøen AS och Alvöen AB, berättar:

 – Med dessa två bolag i ett kan vi skapa ett center där vi erbjuder kunden en komplett lösning bestående av fräs- och skärutrustning, service, rådgivning, frässtål samt övriga tillbehör och förbrukningsmaterial. 

Från och med februari är Alvöen AB på plats i nya lokaler i Sandared strax utanför Borås. I april månad kommer en ny demomaskin i form av en MultiCam Apex3 med tillbehör. I det nya showroomet kommer man även att kunna se tillbehör som frässtål och förbrukningsmaterial. På sikt är planen att utöka med fler intressanta produkter. 

Som en del av den nya satsningen publicerar företaget inom kort även en webbshop med fler nyheter. Med detta följer ett större lager och ett utökat serviceutbud. Alvöen AB består idag av VD Hendrik Fasmer, Sverigeansvarig Johan Millby, Patrik Kivistö från tidigare CNC Sweden AB som tekniker och Katarina Millby som har hand om marknadsföringen. Med personal, varav en stor andel tekniker, tillgängliga i både Bergen och i Sarpsborg vid gränsen Sverige/Norge tillkommer fler medarbetare, redo att serva såväl gamla som nya kunder.

Alvöen AB levererar Mul-Cam CNC fräs- och skärbord med -llbehör och förbrukningsmaterial samt servar den svenska marknaden med teknik, service och sälj. Från 2023 slås Alvöen AB och CNC Sweden AB samman och finns i nya lokaler strax utanför Borås. Här skapas eM än starkare och effek-vare serviceföretag, med fullt stöd från det norska serviceteamet och dess tekniska exper-s. Läs mer på www.alvoen.se.