Combify lanserar nu Sveriges första AI-drivna sökmotor för fastighetsinformation. Alla bolag som är intresserade av hitta fastighetsinformation som tex. fastighetsutvecklare, arkitektfirmor eller tillväxt- och infrastrukturbolag, har länge kämpat med att samla och analysera data från hundratals spridda webbsidor och PDFer. Combify Agent erbjuder en unik möjlighet att snabbt och smidigt hitta relevant information för att hitta nya fastighetsprojekt.

Marknaden för fastighetsaffärer är komplex, och tillgången på omfattande och aktuell information är avgörande för framgångsrika affärer. Hittills har aktörer inom branschen behövt lägga ner hundratals timmar på att manuellt söka efter data från olika källor såsom kommuners hemsidor, Lantmäteriet, Boverket och spridda PDFer mfl. Det är en tidskrävande och kostsam process som ofta leder till missade möjligheter eller att konkurrenter hinner före.

Combify utmanar den här ineffektiviteten med sin AI-drivna plattform. Combify Agent integrerar fastighetsinformation med data om markanvisningar, detaljplaner, bygglov, områdets utveckling mm. Data från tusentals källor, nu samlad, analyserad, visualiserad och sökbar på ett ställe.

Resultatet är en sökmotor som inte bara är intelligent utan även användarvänlig. Den AI-baserade agenten, Combify Agent, möjliggör för användarna att genom enkel dialog hitta fastigheter som matchar deras specifika sökkriterier.

Petter Hultin Gustafsson, CTO på Combify, förklarar: “Det här är ett bra exempel på hur AI verkligen kan förenkla och förbättra en användarupplevelse. Agenten kommer även under tid att lära sig vad användaren letar efter och själv föreslå intressanta projekt.”

Combify erbjuder en 7-dagars gratis testperiod av Combify Agent.