har:

  • Äkta AutoCAD OEM (”Genuine Autodesk AutoCAD”)
  • Komplett ritmiljö för elschema och layout
  • Full automatik för korsreferenser, postbeteckningar mm
  • Blixtsnabb PDF-generering med klickbara länkar mellan bladen
  • Rapporter
  • Flera användare
  • Flytande licenser
  • Möjlighet att uppgradera

 

cadett ELSA

cadett ELSA är sedan många år en väletablerad elschema-CAD-produkt i det övre segmentet när det gäller pris och funktionalitet. Med cadett ELSA LT erbjuder cadett ett kraftfullt alternativ också i lågprissegmentet. Den nya enkla produkten är 100 % kompatibel med de mer avancerade versionerna. Det går bra att överföra ritningsblad och projekt mellan dem utan restriktioner och till och med samverka i samma fleranvändarmiljö.

Vid behov går det bra att uppgradera cadett ELSA LT till mer avancerade versioner av cadett ELSA med full kompatibilitet för att få t.ex. förbindningstabeller, automatisk nollnumrering, integration med Autodesk Vault eller andra dokumenthanteringssystem, och mycket mer.

cadett ab

cadett:s affärsidé är att utveckla och sälja världens bästa CAD-system för elschemakonstruktion.

cadett grundades 1979. Företagets huvudprodukt – cadett ELSA – har funnits på marknaden sedan 1985. cadett ELSA är marknadsledande inom high-end-lösningar för elschema i Norden sedan många år.

Företagets produktutbud är helt koncentrerat på lösningar för schemakonstruktion baserade på plattformar från Autodesk. cadett är Autodesk ISV Partner (Independent Software Vendor), liksom Authorized Developer (auktoriserad utvecklare).

cadett har som den äldste leverantören av CAD för elschema en unik kompetens inom fältet som kommer nuvarande och kommande kunder till del.

Det omfattande utbudet av tjänster med kurser, support, anpassningar, installationer och mycket mer, gör cadett till en idealisk samarbetspartner för alla som arbetar med elschemakonstrukion.

cadett har för närvarande egen verksamhet i Sverige och Tyskland. I andra länder marknadsförs produkterna direkt eller via samarbetspartners.