Vertex Systems är en ledande BIM mjukvaruleverantör till företag som tillverkar moduler och prefabricerade hus, för att automatisera deras konstruktions- och tillverkningsprocesser. Då marknaden för prefabricering och modultillverkning stadigt växer i Skandinavien, tar företaget nästa steg att hjälpa skandinaviska hustillverkare och kommersiella byggföretag att öka sin produktivitet.

Den 1 januari 2022 kommer Roger Johansson att påbörja sin nya roll som Branch Manager Scandinavia och leda Vertex Systems tillväxt och expansion i Sverige, Norge och Danmark.

– Byggare, prefabproducenter och blocktillverkare söker vägar för att växa och bli mer produktiva. Vi vet att vi kan göra det. Vi hjälper dem att prestera bättre. Det här har varit vårt gemensamma uppdrag med Roger sedan vi först träffades. Under de senaste fyra åren har vi hjälpt ett snabbt växande antal byggare att implementera BIM på den svenska prefabmarknaden och visat dess kraft. Jag ser fram emot att fortsätta med detta uppdrag tillsammans med Roger i Skandinavien. Jag tror att tillsammans med Vertex produkter, samt våra partners, kan vi hjälpa byggföretag med deras resa till digitalisering.
Reijo Havonen, CEO Vertex Systems

– Det här känns som en väldigt spännande utmaning och samtidigt ett naturligt steg i Vertex Systems expansion på den skandinaviska marknaden. I nästan fyra år har vår verksamhet växt otroligt starkt i Sverige och vi har ett bra läge att fortsätta växa även på den norska marknaden. Modul- och prefabindustrin i Danmark verkar mycket intressant för oss att expandera i, efter våra framgångar i Finland, Sverige och Norge. Jag vill tacka Vertex Systems för förtroendet att leda det här initiativet och tillsammans med vårt extremt kompetenta team hjälpa många nya kunder att snabba på sina försäljning- , design- och tillverkningsprocesser.
Roger Johansson, Branch Manager Scandinavia