Närmaste tiden kommer att innebära stora utmaningar för oss alla, men om det är något ni tror Signcom kan hjälpa er med så tveka inte att höra av er till oss.

I den nuvarande situationen ser vi oss alla i en situation med tidigare otänkbara omständigheter. Detta påverkar oss både privat och i arbetslivet med flertalet förändringar för oss alla.

Mot denna bakgrund förändras även efterfrågan avsevärt när det gäller produkter. Därför vill vi informera om produkter som kan hjälpa er mot denna efterfrågan.

Några produkter som vi märkt en ökning på är vinyl och laminat för golvapplikationer. När information om att hålla avstånd samt tvätta händerna är så aktuellt som idag, är detta ett mycket effektivt sätt att få ut information och direktiv till allmänheten.

Följande produkter från vårt sortiment hjälper dig att möta detta!

Kemica TecFloor 400

TEC FLOOR 400 är ett transparent golvlaminat på 170mic med halkskydd. Laminatet har ett klart akrylbaserat adhesiv, avsett för golvapplikationer. Certifierat enligt standard DIN 511300 klass R9 för halkskydd.

GF Wallmark Canvas

GF-E229 Polymer vit vinyl med Canvas struktur, speciellt anpassad för väggdekor och golvapplikationer. Med sin canvasstruktur får materialet en R10 klass för halkskydd. Materialet är extremt enkelt att montera och har en tjocklek på 150 mic.

Kan torkas av med trasa. Brandklassad B1 för offentlig miljö. Avtagbar upp till 6 månader. 5 års hållbarhet.

För annan uppmärkning som vanliga dekaler och dylikt, varför inte använda ett miljövänligare alternativ? Signcom tillhandahåller ett stort sortiment på PVC-fria produkter.

Sunjet PP White Gloss 1,37m

PP-137-50 är ett vit blank PVC fri PP-film med självhäftande baksida. Ett PVC-fritt alternativ till monomer printvinyl , som oftast används som kampanjvinyl för dekaler etc. 60mic tjocklek med hållbarhet upp till 2 år utomhus. Printbar med UV & latexbläck.