Bara i höst har Signcom fått tre nya medarbetare. Fler är på ingång och redan nu är det dags för fler kollegor. Många är de som känner igen Christian Valberg efter en lång tid hos Signcom. Efter några år hos bland andra Paperlinx och Antalis är han nu åter tillbaka i säljteamet.

– Christian är en välbekant profil i branschen och vi är så glada att både kunderna och vi återigen får ta del av den massiva kunskap och det breda nätverk som Christian bidrar med säger JJ Hendriks, Commercial Director för Signcom Group.

Även teknik stärks upp och Johan Rönn heter Signcoms nyaste tekniker. Johan har över 30 års erfarenhet från den grafiska branschen och har bland mycket annat en stor kunskap om UV-printrar.

– Med Johans långa erfarenhet och kompetens är han ett mycket välkommet tillskott. Tillsammans har vi nu en helt oslagbar organisation som är redo att möta den ständigt ökade efterfrågan berättar Johan Millby, teknik- och servicechef hos Signcom.

 

Om Signcom
Signcom, Sign Communication Sweden AB, finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark och är ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Signcombolagen är en del av Igepa Group och den nya kärnverksamheten i Norden. Signcombolagen kommer att utvecklas genom ytterligare investeringar och fortsätta att vara  en av de ledande leverantörerna i Norden.

Läs mer på www.signcom.se samt www.igepagroup.com