ProgeCAD 2022 har blivit snabbare både när det gäller att jobba i programmet men även när det gäller att öppna och spara ritningar. Det finns bättre stöd för avancerad datorutrustning och givetvis även för nya Windows 11 och det senaste filformatet (dwg). 

I nya ProgeCAD 2022 finns mängder av nya funktioner, och förbättringar av gamla funktioner. Utseendet, användargränssnittet, har också förenklats och det har blivit lättare att importera ritningar från andra program som Revit m.fl. Det finns även utökade 3D-funktioner och bättre stöd för att koppla ihop ritningen till en karta. 

Vi har under några veckor smugit ut den nya ProgeCAD 2022 på marknaden, och mottagandet i Sverige och internationellt har varit över våra förväntningar. De nya användarna uppskattar den kraftigt ökade farten och kraften i programmet, det lite enklare användargränssnittet (utseendet) och de förbättrade funktionerna samt alla de nya CAD-verktygen.

Oavsett vilket CAD-program du har så kan, och bör, du uppdatera det till nya ProgeCAD

Har du ett äldre ProgeCAD så rekommenderar vi dig att uppdatera till nya ProgeCAD 2022. Det är extra viktigt om du gått över, eller planerar att gå över till Windows 11, och om du behöver vara kompatibel med den senaste versionen av filformatet dwg. Nya ProgeCAD 2022 är snabbare och kraftfullare än någonsin, samtidigt som det blivit lättare att använda. Ladda ned och prova den nya versionen idag.

Om du sitter med en gammal AutoCAD, eller något annat CAD-program, så kan du uppdatera det till nya ProgeCAD 2022. Det spelar ingen roll om ditt CAD-program har ett eller flera år på nacken. Alla är välkomna! 

Observera att ProgeCAD finns även som en nätverksversion för de som vill dela på en eller flera CAD-licenser. ProgeCAD fungerar också utmärkt i säkra miljöer där datorerna inte får var uppkopplade mot internet. 

Du som idag kör någon branschapplikation till ProgeCAD behöver även uppdatera dessa. Kontaka oss för mer information. 

Mer information på: www.progesoft.se eller 0733-88 86 84