MMD presenterar nya Philips 252B9. En 25” LCD-skärm med 16:10 format, 3-sidigt kantlös design och PowerSensor, för energisnålare användning.

Fokus på hållbarhet


Philips 252B9 är designad med hållbarhet i åtanke och reducerar energiförbrukningen med upp till 80 procent, vilket dessutom förlänger skärmens livslängd. Dess PowerSensor kan med hjälp av infraröda signaler identifiera närvaro vid skärmen, för att automatiskt reducera dess ljusstyrka när användaren gått från skärmen. Skärmen har även en så kallad noll-watts-strömbrytare, som helt bryter skärmens strömförsörjning, och en gång för alla sätter punkt för stand by och av-lägen som drar ström. Skärmen består dessutom till 85 procent av återvunnen plast och 100 procent återvinningsbart förpackningsmaterial, för att ytterligare reducera sitt koldioxidavtryck. Skärmen uppfyller därmed energistandarder i enlighet med EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE, and RoHS.

 Visuellt avancerad


För att säkra bästa möjliga visuella prestanda för alla typer av arbetsuppgifter, är Philips 252B9 utrustad med 16:10 bildförhållande och en IPS-panel, som möjliggör 178°/178° visningsvinkel, även när skärmen är ställd i vertikalt läge. IPS-teknik ger ljusa, krispiga bilder med hög exakthet i färgerna, vilket passar bra för de som exempelvis arbetar med foto, grafisk design, arkitektur och andra former av design. 

Rik på funktioner


Philips 252B9 är utrustad med flertalet smidiga möjligheter till bekvämare och effektivare arbete. Dess SmartErgoBase låter användaren själv justera höjd och lutning, samt rotera skärmen efter vad som bäst passar dagens arbetsuppgifter och minskar därmed belastningen på kroppen. Skärmen har även möjlighet till VESA-montering. Philips 252B9 erbjuder också flertalet komforthöjande alternativ för visningsupplevelsen, så som Flicker-Free, LowBlue-läge för bättre ögonkomfort, och EasyRead-läge för en papperslik känsla vid läsning på skärmen. Skärmen finns tillgänglig från mars 2019.