Företagets breda utbud av nya Pro-TVs, LED och digitala skylt- och samarbetslösningar har designats för att skapa meningsfulla sätt att arbeta för olika branscher, där utbildning, hotell, företag, detaljhandel samt livsmedelsbranschen står i fokus.

B-Line gör företagens möten effektivare 
Philips B-Line är en helt ny, mycket mångsidig serie med Google- och Crestron-certifierade UHD Pro-TV-apparater som är designade för att öka effektiviteten i företags mötesrum, samt för att göra det ännu enklare att dela och schemalägga innehåll inom livsmedelsbranschen.

Nya B-Line-serien utnyttjar kraften hos Android P och Chromecast built-in och erbjuder den mest universella lösningen för att dela idéer och innehåll från deltagarnas egen enhet under möten.

Nya C-Line uppmuntrar till samarbete

Philips Professional Display Solutions presenterar nu C-Line-serien, som skapar möjligheter för mötesdeltagare att samarbeta kreativt. 

C-Line finns i storlekar som passar både i stora sammanträdesrum och i rum med begränsat utrymme. 

Oavsett om deltagarna är på plats i rummet, finns på ett annat kontor, arbetar hemifrån eller befinner sig i ett annat land säkerställer C-Lines sömlösa verktyg för skärmdelning. Dessutom erbjuds förstklassiga funktioner för videokonferenser så att alla möten kan bli framgångsrika och personalen så produktiv som möjligt.

Bli bäst i klassen inom utbildning med nya T-Line

En ny serie T-Line-skärmar har lanserats, med massor av funktioner som är särskilt anpassade för utbildningsmiljöer på olika nivåer. Den senaste serien med interaktiva pekskärmar finns i 65-tums-, 75-tums- och 86-tumsvarianter. Alla stora operativsystem, som ChromeOS, macOS, Windows och iOS, stöds. Med T-Line kan studenterna bidra under lektionen – genom att visa, arbeta med och dela dokument – utan att behöva lämna sin plats.

T-Line uppmuntrar aktivt studenterna att delta och samarbeta under lektionerna och har 20 touchpunkter, snabb teknik och en optimerad glasyta som ger en förstklassig skrivupplevelse.