Plastteknik Nordic är en mötesplats i Malmö där ca 150 marknadsledare och visionära startup-företag visar det senaste inom polymera material, design, utveckling, bearbetning och produktionsteknik. Var med när den nordiska polymerbranschen samlas för 10:e gången på Malmömässan, under två effektiva mötesdagar onsdagen och torsdagen den 8-9:e maj 2019. 

Plastteknik Nordic är den självklara mötesplatsen för dig som redan arbetar inom plast- och gummibearbetningsindustrin. Under två dagar fylls mässhallen till bredden av utställarnyheter, seminarier av föreläsare från företag som ligger i framkant inom nordisk plastindustri och utbildningsmöjligheter. Men Plastteknik Nordic är även till för dig som kanske inte är i plastindustrin, men vill veta mer om plast. Du kanske ansvarar för material, design och utveckling och vill utforska framtida material och tillverkningsmöjligheter? Hos Plastteknik Nordic får du chansen!

Man erbjuder även en plattform för samverkan där branschföreningar, forskningsinstitut, utbildningsverksamheter och fackpress samlas för att nätverka och diskutera branschens framtid.

En nyhet för 2019 är en 3D-halvdag med Sveat & AM HUB. Jobbar du med produktion, produktutveckling eller ledarskap i polymerindustrin? Välkommen på en 3D-halvdag där föredragshållare med konkreta exempel visar hur den additiva tillverknings-tekniken skapar affärsnytta i ditt företag. Från prototyper till verktygstillverkning – utan begränsningar. Bland föreläsarna träffar du bl a arkitekten Jonas Runberger som berättar hur digital teknologi påverkar designprocessen och produktionen av arkitektur. Han är konstnärlig professor i digital design på Chalmers Arkitektur och Samhällsbyggnadsteknik, och ansvarig för Dsearch, ett utvecklingsnätverk för digital design på White arkitekter AB. Mikael Sohlberg från GT Prototyper och Axel Nordin från Lunds Tekniska Högskola finns bland de övriga föreläsarna.

Konferensen äger rum den 8 maj och anmälan kan göras nedan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhXkOXJ9m8Nl6h9blVyP0e3HlSrGv2nqvfwMuq_116I4K0bw/viewform