Vectorworks partnerskap med Solibri, ett systerföretag i Nemetschek, ger en ny live-synkroniseringsanslutning till våra arkitektur och landskapsarkitektur användare.

SOLIBRI DIRECT

Solibri Direct är en ny realtids tvåvägsanslutning mellan Vectorworks och Solibri Office. Solibri är ledande inom BIM kvalitetssäkring och kvalitetskontroll och tillhandahåller verktyg för BIM-validering, efterlevnadskontroll, koordinering av designprocesser, designgranskning, analys och kodkontroll.

UNREAL DATASMITH EXPORT
Vectorworks har samarbetat med Unreal® Engine för att skapa en anslutning till realtid rendering applikation Twinmotion® och andra Epic Games produkter som stöder Datasmith filformat. Datasmith SDK säkerställer mer trovärdighet för modellexport för att bibehålla noggrannheten i din design.

SHARED CLOUD FOLDERS
Vectorworks Cloud Services har nu mappdelningsfunktioner, så att användare kan samarbeta med teammedlemmar och projektintressenter med alternativet Sync och Edit. Med den nya behörighetsinställningen kan teammedlemmar arbeta tillsammans (och till och med samtidigt!) I ett projekt utan att kontinuerligt dela flera filversioner.

 

 

EDIT GDTF DATA
GDTF Fixture Builder tillåter Vectorworks Spotlight-användare att redigera och uppdatera belysningsenheter direkt från Vectorworks designgränssnitt. Detta webbaserade verktyg håller all din design i ett utrymme, vilket förbättrar effektiviteten i ditt arbetsflöde drastiskt.

För mera information kontakta: BMV Studio, info@bmvstudio.se, tel: 08-7955510

Läs mer om Vectorworks kampanj!
bmvstudio.se/produkt-kategori/vectorworks-2/nykop-vectorworks/