Krav på flexibla arbetsplatser och hybridlösningar

Kravet på flexibla arbetsplatser, tillsammans med en växande trend mot användning av personliga enheter, har ökat efterfrågan på integrerade lösningar som denna med Nureva och Barco. Enligt en global studie utförd av Barco föredrar 85% av de anställda en blandning av hem- och kontorsarbete som ger mer frihet och flexibilitet. De förväntar sig att arbetsgivaren ska skapa en teknikdriven hybridarbetsmiljö som gör det möjligt för dem att arbeta snabbt, säkert och flexibelt. 

Med Nureva och Barco ClickShare är det snabbt och enkelt för mötesdeltagare att ansluta till alla enheter i mötesrummet. Nurevas ljudkonferenssystem drivs av den patenterad Microphone Mist-tekniken, som fyller mötesrummet med tusentals osynliga mikrofoner och säkerställer att deltagare på distans kan höra varje ord. Nurevas ljudkonferenser möjliggör fysisk distans mellan deltagarna då de kan sprida ut sig i rummet, röra sig obehindrat och stå vända i alla olika riktningar medan de pratar. Systemets patenterade kontinuerliga autokalibrering anpassar sig automatiskt till förändringar i rummet, vilket minskar behovet av IT-personal eller externa tekniker.

– Vi är glada över att fortsätta vårt partnerskap med Nureva med den här nya certifieringen av deras HDL200, säger David Fitzgerald, vice vd för Global Alliances på Barco. Tillsammans strävar vi efter bästa möjliga hybridmötesupplevelse för kunderna. 

– Vi är glada över att hela vår linje av ljudkonferenssystem nu är certifierade för Barco ClickShare Conference, säger Nancy Knowlton, Nurevas VD. Kombinationen av Nureva och Barco ger användarna ett plattformsoberoende, trådlöst konferenssystem som levererar tydligt och tillförlitligt ljud i hybridmöten och inlärningsmiljöer i alla storlekar.