Det du ser är ingen vanlig växtvägg: det är Naava, en ny sorts möbel, som i en och samma produkt fungerar som en biologisk luftrenare, luftfuktare, levande växtvägg, rumsavdelare och whiteboard.  

Naava är en prisbelönt nordisk smart växtvägg, som motsvar över 6000 vanliga växter! Javisst, 6000 vanliga växter. 

Naava kombinerar naturens fördelar, framtida teknologi och skandinavisk design för att skapa hälsosammare, lyckligare och mer inspirerande inomhusmiljöer.
 Naava öppnar i dagarna sitt showroom i Stockholm där man  bjuder på idéer och konkreta tips kring hur man enkelt kan hämta in naturen och dess fördelar till arbetsplatsen för att förbättra det fysiska och psykiska. 

Biofilisk design, design starkt inspirerad av naturen och naturliga element, är en positiv trend som börjat få allt mer uppmärksamhet på dagens arbetsplatser. Forskning bevisar att man med hjälp av en kontakt till naturen kan förbättra det allmänna välbefinnandet, öka produktiviteten och minska på sjukfrånvaron.

Naava smarta växtväggar har redan sålts i över 1000 exemplar i Norden och USA, och företaget är global marknadsledare inom biologisk luftrengöring. WIRED utsedde nyligen Naava till en av de hetaste startup-företagen i Europa och Inc. valde Naava’s huvudkontor i Helsingfors som en av Europas snyggaste kontor. Och Stockholms kontor sägs vara ännu snyggare!