MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för Philips bildskärmar, lanserar sin nya skärmserie Momentum, med fokus på underhållning till hemmet och då särskilt konsolspel.

Konsolspel är näst störst på marknaden men det finns få TV-apparater som är designade primärt för gaming, som kräver snabba, interaktiva actionsekvenser och därmed orsakar ghosting, rörelseoskärpa och andra störande moment. Philips 436M6VBPAB är utrustad med mängder av funktioner för gaming, så som Low Input Lag och SmartResponse för snabbare visuell feedback och Adaptive-Sync för en spelupplevelse utan stutter och tearing. Det är den första skärmen i världen att vara kompatibel med den nya standarden VESA DisplayHDR 1000 och är utrustad med Quantum Dot-teknik istället för konventionell teknik för LED-bakgrundsbelysning, vilket ger mer livfulla och dynamiska färger.

Momentum-serien har utvecklats för att vara en fulländad underhållningsskärm som med sin storlek lämpar sig till allt från att streama serier och filmer till att vara kompatibel med konsolspel. Skärmen är utmärkt för dem med små ytor och som behöver en skärm för att täcka alla underhållningsbehov. Den innovativa Ambiglow-tekniken gör att skärmen ser större ut genom att skapa en aura av ljus. Den snabba processorn analyserar det inkommande bildmaterialet och justerar kontinuerligt aurans färg och ljusstyrka så att de matchar bilden. Philips Ambiglow passar särskilt bra när du tittar på film, sport eller spelar spel och ger dig en unik och uppslukande tittarupplevelse.

MultiView-funktionen gör det möjligt att koppla upp två enheter samtidigt i lägena PiP (Picture-in-Picture) eller PbP (Picture-by-Picture). Skärmen går att ansluta via DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, HDMI 2.0 samt USB-C som ger både data och ström för uppladdning av externa enheter på en och samma kabel. Den inbyggda USB 3.0 hubben gör det enkelt att koppla in flertalet enheter via USB.

 

Skärmen är också utrustad med två högkvalitativa 7w högtalare med DTS-ljud, som gör upplevelsen än mer uppslukande. Skärmen kommer även med en fjärrkontroll. Detta då den designats för att kunna placeras en bit ifrån användaren, för ökad komfort och ett mer flexibelt användande. Med fjärkontrollen kan även andra enheter kopplade till skärmen hanteras med hjälp av Philips EasyLink.