MMD, teknikföretaget som marknadsför och säljer Philips skärmar, lanserar ännu ett tillskott i sin växande serie av böjda skärmar. 349X7FJEW är en 34-tumsskärm designad med UltraWide 21:9-format som ger användaren gott om plats för multitasking. MultiView kan användas för att visa stora mängder information på skärmen samtidigt. Skärmen är också designad med justerbar höjd och lutning för maximal komfort så att användaren kan tillbringa många timmar framför den utan att känna sig trött.

Fokus och effektivt arbete
Skärmen har en stor arbetsyta på 3440 x 1440 pixlar. Det betyder mer yta att visa bilder, mail och dokument på samtidigt. Det garanteras också exakt färgåtergivning – perfekt för foto- och videoredigering. 349X7FJEW har även en elegant och slimmad design som kompletteras med fina kurvor och blank kromad ytbehandling.

Framtagen för komfort och välmående

Som alla Philips-skärmar är även 349X7FJEW utrustad med funktioner designade för att göra användarupplevelsen så lätt och bekväm som möjligt. Skärmen kommer även med ett LowBlue-läge då studier har visat att ultraviolett strålning och blått ljus med kort våglängd från LED-skärmar kan skada ögon och påverka synförmågan över tid.
För att vidare underlätta multitasking kan skärmen kopplas upp mot två separata enheter på samma gång genom Philips MultiView. På så sätt kan användaren hålla koll på exempelvis en nyhetssändning från en laptop samtidigt som den arbetar i ett dokument.
Behovet av en separat USB-hub på skrivbordet elimineras också genom att flera enheter kan kopplas in i den integrerade hubben. Skärmen kan även användas för att snabbt ladda USB-kopplade enheter.
Den nya Philips skärmen kommer finnas tillgänglig hos större elektronikåterförsäljare senare i april 2017.