”Perfekt för professionella yrkesmän, företagare och start-ups som arbetar hemifrån, på små kontor och på tillfälliga arbetsplatser.”

Epson lanserar sin hittills minsta, mest prisvärda och portabla storformatskrivare i sitt sortiment av specialskrivare i T-serien. Den nya 24-tums SureColor SC-T2100 är utformad för att tillgodose behoven hos professionella yrkesmän som arkitekter, ingenjörer, lärare och designers. Den robusta men lätta designen gör skrivaren idealisk för hemarbete, små studios, klassrum eller på tillfälliga platser som byggarbetsplatser.

Den trådlösa skrivaren kan lätt placeras på ett skrivbord eller stadigt på sitt eget stativ. Tack vare den kompakta och smarta designen, kan den enkelt ställas bort när den inte används.

SureColor SC-T2100 möter efterfrågan på marknaden med ett brett utskriftsutbud av professionella dokument inklusive affischer, presentationer, CAD-ritningar och arkitektoniska och tekniska konstruktioner. Epson UltraChrome XD2-pigmentfärger levererar hållbara arkivtryck med förstklassig färg och skarpa linjer på praktiskt taget alla papperstyper för både inomhus- och utomhusbruk.

Den automatiska omkopplingsfunktionen gör det möjligt för skrivaren att byta mellan rullpapper och A4 / A3 papper, utan att användaren behöver röra skrivaren. Det gör SureColor SC-T2100 idealiskt för små företag som har mångsidiga utskriftskrav på en begränsad arbetsyta.

Richard Garp, Business Account Manager, Commercial & Industrial Printing Solutions:

– SureColor SC-T2100 är idealisk för exempelvis företagare och nystartade företag som vill producera exakta och levande tryck trådlöst från dator, surfplattor och smartphones. Dess portabilitet gör den perfekt för små detaljhandelsföretag, utbildningsanläggningar, ingenjörer, designers och arkitekter. Om du letar efter en pålitlig, enkel och kostnadseffektiv skrivare, är denna rätt för dig.

Tack vare Epsons PrecisionCore MicroTFP-skrivhuvudteknik och munstycksverifieringsteknologi som automatiskt upptäcker och justerar efter munstycksförhållanden, erbjuder den nya skrivaren även en banbrytande utskriftshastighet. Med integrerad trådlös och Wi-Fi Direct-anslutning kan arkitekter och designers enkelt skriva ut från surfplattor och smartphones eller använda den nya 4,3-tums LCD-pekskärmen med enkel menykontroll och navigering.

SureColor SC-T2100 kommer att finnas tillgänglig från maj 2020.