Med omedelbar verkan ingår Signcom ett samarbete med Solar Gard. Solar Gard är ledande i utvecklingen och främst i branschen inom fönsterfilmer i Norden.

Sortimentet består av solskyddsfilmer för byggnader och fordon, färgskyddsfilmer (anti-graffiti) och ett flertal andra säkerhetsfilmer med olika egenskaper. Solar Gards produkter är ett perfekt komplement inom reklam- och skyltindustrin.

Signcom är ett fullserviceföretag som erbjuder skärfolier, förbrukningsvaror, displayprodukter och maskiner till skylt- och reklambranschen sedan många år tillbaka. Signcom har arbetat med att utöka sitt sortiment de senaste åren och kompletterar nu detta med fönsterfilmer från Solar Gard.

Samarbetet mellan Solar Gard och Signcom ger möjlighet till smarta, gemensamma inköp av kvalitetsprodukter mellan båda leverantörerna. Välutbildad personal hjälper till att göra rätt val och ger de bästa råden för alla produkter.

– Vi på Signcom ser mycket fram emot detta partnerskap! Tillsammans med Solar Gard kan vi utöka såväl efterfrågan som service och leverans av skyddsfilmer säger JJ Hendriks, Commercial Director, Signcom Group.

Signcoms produktexpert Anita Öjborg, tillsammans med kollegorna på inne- och utesälj, är glada att svara på frågor och hjälpa er att hitta rätt Solar Gard-produkter.

För mer information kontakta Signcom, telefon 033 20 43 00 eller e-post info@signcom.se