• Kombinerar rörlighet och hållbarhet och väger bara 1,2 kg*
  • Utrustad med 10:e generationens Intel Core-processorer och anslutningsfunktioner, inklusive säker BIOS, TPM, USB-C och Gigabit LAN

Nu lanserar Dynabook Europe GmbH Tecra A30-G – en lätt, hållbar och robust bärbar affärsdator med Intel 10:e generationens processorer. A30-G är byggd med företag, skolor och offentlig verksamhet i åtanke. Det är en flexibel och kostnadseffektiv enhet, fullproppad med olika säkerhets- och anslutningsfunktioner.

Gedigen och portabel
A30-G är designad för produktivitet, användbarhet och bärbarhet. Den har en tunn formfaktor och väger så lite som 1,2 kg* (beroende på modell). Datorn är utformad för att passa behoven hos dagens digitala arbetsstyrka. Enheten erbjuder en perfekt kombination av rörlighet och hållbarhet – dess chassi är extremt kompakt och lätt men även robust, vilket gör den idealisk för flexibelt arbete.

Maximal produktivitet säkerställs med upp till 15 timmars batteritid och exakt kontroll via Precision Touch Pad, medan en snabb uppstart gör det möjligt att påbörja arbetet på några sekunder.

Vattentät säkerhet, prima anslutning
Genom att överträffa normerna för datasäkerhet skyddar A30-G affärskritisk information med omfattande inbyggt skydd, vilket gör det enkelt att hantera säkerheten hos enheter på alla nivåer. A30-G: s breda sortiment av autentiseringsfunktioner säkerställer att man inte behöver vara oroad för att data ska hamna i fel händer. BIOS och SSD kan säkras med en inloggad biometrisk autentisering, medan ett valfritt smartkort och tvåfaktorautentisering, med IR-baserad Windows Hello och en inbyggd fingeravtrycksläsare, förstärker den bärbara datorn mot dataintrång.

A30-G erbjuder en mängd banbrytande anslutningsfunktioner och förmågan att koppla in ett brett utbud av kringutrustning tack vare sin flexibla USB Type-C-port. A30-G:s Gigabit LAN-port underlättar en enkel och snabb internetanslutning, medan det trådlösa Intel Wi-Fi 6 AX200 nätverkskortet garanterar optimal WLAN-signal, vilket minimerar risken för en tappad anslutning eller driftstopp.

Trots en lätt och ergonomisk formfaktor erbjuder A30-G den prestanda som krävs för att ge fullt stöd till dig som behöver arbeta – oavsett om du är på resande eller på kontoret. Liksom för de flesta bärbara datorer från Dynabook, kommer A30-G med en tillförlitlighetsgaranti. Detta innebär att om enheten går sönder inom ett år erbjuds man som kund antingen gratis reparation, ny enhet eller full återbetalning.

– Tecra A30-G visar Dynabooks åtagande att tillhandahålla robusta, men ändå hållbara, enheter för dagens mobila arbetare. Den är skapad med bärbarhet i åtanke utan att tappa i prestanda eller kraft, säger Damian Jaume, verkställande direktör, Dynabook Europe GmbH.