Ett globalt nätverk för nya affärsmöjligheter. THINGS deltar på Elmia Subcontractor den 9-12 november med åtta vassa teknikbolag inom allt från robotik och drönare till VR, AI och computer vision.

THINGS startade 2015 med visionen att etablera hållbara, internationella affärsrelationer mellan vassa teknikbolag och etablerade bolag. Det är lätt att missa den enorma kompetens som finns bland startups, därför finns THINGS där för att hitta och lyfta dessa tech-bolag och hjälpa dem skapa affärer med redan etablerade företag. Samtidigt får etablerade företag möjligheten att se och möta nya lösningar, arbetssätt och innovationer som kan bidra till deras egen utveckling.

Som en självfinansierad verksamhet drivs THINGS av passionen för Deep Tech med fokus inom Industri, Infrastruktur, Utilities och Mobilitet. Under Covid tog THINGS nästa steg för att accelerera sin spännande internationaliseringsresa! Med omkring 100 medlemsbolag från Tokyo till Silicon Valley, varav hälften är tech-bolag och hälften etablerade företag, erbjuder THINGS ett globalt nätverk för nya affärsmöjligheter!

På THINGS värderar vi det fysiska mötet högt då det är en förutsättning för att etablera nya hållbara affärsrelationer. Vi är glada för att Elmia Subcontractor är tillbaka som ett fysiskt arrangemang och vi har fyllt vår monter med åtta vassa teknikbolag inom allt från robotik och drönare till VR, AI och computer vision. Ett besök i vår gemensamma monter ger konkreta förslag på innovativa lösningar redo att börja arbeta med idag.

– Genom ett långvarigt samarbete med Elmia Subcontractor har THINGS haft möjligheten att erbjuda våra medlemsbolag möten med både stora och små industribolag. Elmia Subcontractor ger oss och våra bolag en fenomenal service och support säger Magnus Melander, Co-Founder & Evangelist, THINGS

Beskrivning av startup-deltagare under Elmia Subcontractor:

  • Realisator- är ett räddnings- tech företag som har utvecklat den fjärrstyrda brandroboten Fumo. Fumo utvecklades för att hjälpa alla räddningstjänster runt om i världen för att förbättra deras arbetsmiljö.
  • Gimic- kombinerar kameror med AI för effektiva inspektioner. De hjälper minska mängden defekter med automatiska, visuella inspektioner och optimerar produktionsflödet.
  • Forloop- hjälper logistik- och tillverkningsföretag att få kontroll över sin data och använda sig av maskininlärning (ML).
  • IPercept- gör användaren av industriella maskiner mer effektiv genom att erbjuda automatiska, ”plug&play” bevakningslösningar som är skräddarsydda till specifika, komplexa maskiner.
  • Gleechi- använder Virtual Reality (VR) för att möjliggöra utbildning och träning i säkra, virtuella miljöer som har bevisats reducera utbildningstiden hos industriföretag med mer än 50% samt minska handhavandefel med mer än 35%.
  • Inkonova- specialiserar sig i utvecklingen av innovativa drönar-produkter med autonoma SLAM-baserade robotiker för inspektioner och kartläggning.
  • LumenRadio- erbjuder pålitliga, energisnåla och trådlösa mesh nätverk mellan enheter för affärskritiska användningsområden.
  • MTEK- kodlös plattform för ”factory Intelligence”, MBrain, går bortom Industri 4.0 genom att applicera en mänsklig och metod-centrerad inställning till digitalisering. Med en ny och unik riktning gentemot MES, operativ support och mer, hjälper MTEK dig att Göra Saker Bättre.

Registrera din entrébiljett: https://www.elmia.se/subcontractor/for-besokare/biljetter/