MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, presenterar Philips 276E8VJSB. En 27-tums LCD skärm med 4K UHD, utrustad med den senaste tekniken för ultraklar bildkvalitet och verklighetsnära grafik från alla vinklar. Med ultratunna kanter och elegant, slimmad design samt egenskaper utvecklade med användaren i fokus, är denna skärm ett bra val för såväl hemmet som för proffsanvändaren som vill ställa samman flera skärmar för visning sida vid sida.

Fokus på bildkvalitet


Philips 276E8VJSB erbjuder en uppsjö av funktioner och förstklassig teknik för att se till att leverera bildkvalitet på topp. UltraClear upplösning i 4K (3840 x 2160) bidrar till en detaljrikedom och skärpa perfekt för foto, film och aktiviteter som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka. 10-bitars-skärmen har ett fylligt färgdjup med 1,074 miljarder färger och 12-bitars intern färgbehandling. IPS-panelens LED-teknik ger även otroligt skarpa bilder med livfulla färger och extra bred visningsvinkel på 178/178 grader.

Med användaren i fokus


Skärmen är skapad med en mängd funktioner för att göra användandet så bekvämt och flexibelt som möjligt. Möjligheten till MultiView-anslutning är en av dessa, som möjliggör aktiv dubbel anslutning och visning, så att du kan arbeta med flera enheter samtidigt på skärmen, så som exempelvis både en stationär och bärbar dator. Med hjälp av Flicker-Free-teknik regleras ljusstyrka och reduceras flimmer och LowBlue-läge minskar risken för ögontrötthet vid längre stunder av skärmtid. Skärmen är dessutom tillverkad av miljövänliga material, så som återvunnen plast och metall, för att främja hållbar konsumtion.

Den blir tillgänglig i mitten av november 2018.