När: 25 oktober, 2023 

Tid: 9.15 till 14.00 inkl. kaffe och lunch 

Var: Cascade, Metangatan 3, Mölndal

Den 25 oktober bjuder Cascade in till en kostnadsfri workshop där företaget kommer dela med sig av sina erfarenheter av mätning med CT och optisk mätteknik för mindre detaljer. 

Under workshopen kommer det att hållas föredrag samt demonstrationer av våra olika system. Vi kommer att visa både manuella- och automatiserade system. Vi kommer även att visa upp vår högupplösta CT scanner som är speciellt utvecklad för produkter som kräver hög noggrannhet och har invändiga mått som inte är åtkomliga med traditionella mätmetoder. 

Agenda:

09.00 Samling , Kaffe & bulle. 

09.30 Inledning , Cascade och våra system, 3D scanning och CT. 

10.15 Strategier för kvalitetskontroll inom plåtindustri. Rickard Mårtensson, Thule. 

10.45 Automatiserad kvalitetskontroll av mindre detaljer med Zeiss Inspect software. 

11.15 Hur vi använder CT från koncept till löpande produktion. Utvärdering av plastartiklar inom medicinsk tillverkning. Jonas Andersen och Viktor Håkansson, Nolato. 

Ca 11.45 Lunch. 12.30

Ca 14.00 Vi visar upp stationer för mätning av små detaljer. Automatiserade ScanBoxar, manuell 3D-scanning och CT-mätning. 

Ca 14.00 Avslut, men stanna gärna kvar med frågor till våra medarbetare.

Vi vet att i dagens produktion vill man ofta ha snabba mätningar där operatörer sköter produktionsmätningar, så att mättekniker och mätrummen kan engagera sig åt problemlösning och framtagning av nya mätmetoder för produkter. 

Välkommen att anmäla dig till: sales@cascade.se