Vi expanderar nu vår verksamhet och startar upp en egen ritavdelning. Christian Pehrsson och Oscar Roos, två av landets mest erfarna Vertexritare leder denna satsning och påbörjar nu arbetet att bygga upp strukturen kring denna expansion. 

Roger Johansson, Bransch Manager Vertex Systems Scandinavia:

– Det känns otroligt roligt att vi på Vertex Systems nu tar detta steg och kompletterar vårt redan starka team med en designavdelning. Syftet är då att kunna stötta våra kunder med rithjälp och vi ser ett stort behov av detta framöver när marknaden vänder uppåt. Vi kommer även ges helt nya möjligheter att utmana oss själva i hur effektivt man kan designa i vårt system samt vilket värde BIM-datan kan skapa i övrig process. Att få möjlighet att göra denna resa med Christian och Oscar är verkligen riktigt roligt och inspirerande. Deras kompetens i ämnet är otroligt hög och denna expandering kommer skapa enormt stort värde både för Vertex och alla våra kunder ute i landet. 

Christian Pehrsson, Designer Vertex Systems Scandinavia:

– Tack så mycket för förtroendet! Det ska bli otroligt roligt att få starta upp denna nya satsningen och jag är övertygad om att vi kommer att skapa något riktigt bra här! Just att få arbeta nära och tillsammans med våra kunder och stötta dem i sin Vertexresa känns väldigt roligt. 

Oscar Roos, Designer Vertex Systems Scandinavia: 

– Jag känner mig otroligt taggad över starten av vår nya ritavdelning här på Vertex Systems. Det är en spännande möjlighet för oss att expandera och förbättra vårt erbjudande till kunderna. Med min erfarenhet inom projektering och byggteknik ser jag fram emot att arbeta tillsammans med Christian och vårt team för att leverera högkvalitativa ritningar och erbjuda den bästa möjliga supporten.