Vi har nu den stora glädjen att hälsa Filip Sigvardsson hjärtligt välkommen till sin nya roll som Project Manager här på Vertex Systems. Filip kommer med sin djupa kunskap inom Vertex BD förstärka vår befintliga stab av projektledare på ett väldigt bra sätt.

Roger Johansson, Branch Manager Vertex Systems Scandinavia:

Det känns väldigt roligt att få in Filip i teamet. Hans erfarenheter och kunskaper kommer skapa stort värde för våra befintliga och framtida kunder. Vi har under våra 5 år i Sverige växt oss väldigt starka och att expandera i syfte att bibehålla en hög service och supportnivå är ett naturligt steg i vår resa. Vi vill vara den engagerade och pådrivande leverantören som verkligen skapar värde ute hos våra kunder på flera plan. Där vi centralt arbetar med att effektivisera hela kundens process tack vare kraften och den data vi kan skapa i vår CAD-motor. Just denna typ av arbete har Filip utfört under flera år och på ett föredömligt sätt gjort i sin anställning på Anebyhusgruppen. Vi är helt säkra på att Filip kommer kunna fortsätta utvecklas i sin nya roll på Vertex och ser fram emot ett långt och gott samarbete.

Filip Sigvardsson, Project Manager Vertex Systems Scandinavia:

Det känns oerhört kul att äntligen få sätta igång med denna resa. I samband med den kunskap jag skaffat mig från Anebyhusgruppen så känns det verkligen som att jag tillför en viktig roll redan från start och har möjligheten att ge kunderna den supporten de behöver. Men även kunna erbjuda en synpunkt från mitt egna perspektiv som vanlig användare av Vertex BD i 5 år. Så de nu kommande månaderna av nya året blir det att lägga all fokus på att komma in i den mer administrativa delen för att ge våra kunder de bästa möjliga förutsättningarna för deras egna Vertexresa. Precis som jag gjort hos min tidigare arbetsgivare.