Vectorworks är ett CAD, GIS och BIM program för Mac M1 och PC, som används för design, formgivning, 2D-ritningar, 3D-projektering, 3D-modellering och visualisering. Vectorworks 2023 prestandaförbättringar kommer att snabba upp dina dagliga processer och ge dig mer tid för design. 

Vectorworks 2023 erbjuder många nyheter och förbättringar som ’Offset Edge Tool’, ’Home Screen’, ’Shaded Rendering’, ’Graphic Legends’, ’Site Grading’ och ’Rigging workflows’. Med fokus på intuitivitet och användarvänlighet kommer du lätt igång. Spara på priset av licenser och prenumerationer.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN 

Vectorworks är ett 3D-CAD, design och BIM program, som användas i arkitektur, landskapsarkitektur, inredning, formgivning, trädgårdsplanering, event-och ljusdesign. Vectorworks tillåter dig att släppa loss kreativiteten och fokusera på att förverkliga visioner. 

PROFESSIONELLT 

Vectorworks passar dig vare sig du söker ditt allra första CAD-program eller står i valet mellan olika BIM-program som SketchUp, Revit eller ArchiCAD. Med Vectorworks har du ett professionellt arbetsflöde med ett stort urval av filformat för att enkelt kunna samarbeta, utbyta och hantera dina projekt. 

MÅNGSIDIGT 

Med sin enorma uppsättning av verktyg och funktioner, så är Vectorworks ett väldigt brett program med ett stort användningsområde. Rita ett hus, designa en detaljerad trädgård, visualisera en teater, modellera en stol, allt detta och mycket mer kan göras direkt i Vectorworks!

VECTORWORKS ARCHITECT 

Den ultimata programvaran från skiss till BIM gör att du enkelt kan samarbeta och dela filer med kollegor, konsulter och kunder. Den erbjuder de flesta import/export standardformat som finns tillgängliga, stöd för openBIM och IFC, och direktlänkar till AutoCAD, Revit, SketchUp, Rhino, Twinmotion och Cinema 4D.

LANDMARK ALLT-I-ETT 

Detta allt-i-ett program för landskapsdesign och planering kommer att förändra dina arbetsflöden för design, presentation, 3d-projektering och dokumentation. Vectorworks har flexibiliteten att stödja hela ditt projekt från början till slut, eller var som helst i processen med verktyg som skapats speciellt för dig som landskapsarkitekt. 

HÖGSTA STANDARDEN 

Vectorworks Spotlight är den högsta standarden inom teater, live-underhållning och eventproduktion. Vare sig du designar belysning, scener, studios eller företagsevenemang, så kan du sätta dig själv i rampljuset när du skapar en spektakulär show.

FUNDAMENTALS 

Med kraftfulla 2D och 3D-funktioner, så är Vectorworks Fundamentals en intuitiv och användarvänlig modellerings- och dokumentations-plattform för att skapa komplexa ritningar. 

DET KOMPLETTA PAKETET

Genom att kombinera alla ”Design Series” produkter, Architect, Landmark och Spotlight, så ger Vectorworks Design-Suite dig alla bransch-specifika verktyg och bibliotek som produceras för Vectorworks. Vectorworks Designer är lösningen för kreativa proffs som inte håller sig inom gränserna för en enformig design-disciplin.

 

 

 

Här finns 2023 nyheter på svenska: www.vectorworks.net/sv-SE/2023