iCADMac 2D/3D CAD-programmet är den självklara ersättaren av AutoCAD för Mac-användare. Kommandon, ritningsformat och utseende är känns enkla och bekanta för alla, inte minst AutoCAD-användarna. 

iCADMac har nu kommit med en ny version som har förbättrad prestanda tack vare den nya CAD-motorn, och förbättrat stöd för högupplösta skärmar (4k och 5k). 

En mängd nya funktioner som underlättar ditt arbete har också tillkommit. Exempelvis: Jämför ritningsfiler med varandra och se direkt skillnaderna, hantera hela ritningsuppsättningar via paletten Sheet Set Manager, rita med begränsningar (constraints) som kontrollerar förhållanden till andra objekt i din ritning, importera färdiga layouter från andra ritngsfiler eller mallar, kopiera objekt som finns inuti block eller referenser till din ritning, importera punkter direkt från textfiler samt skriva ut till PDF med den förbättrade PDF-skrivaren. Att uppdatera till nya iCADMac 2022 kostar 5900 kr, och att köpa ett nytt program kostar 7900 kr.

CAD-supporten får toppbetyg av användarna

När man jobbar med CAD eller andra avancerade program är det viktigt att man inte blir lämnad i sticket om det dyker upp frågor eller problem. Det är inte heller så kul att hamna en telfonkö i en anonym supportfunktion i något annat land där man måste beskriva sina problem på engelska för någon måttligt intresserad person. 

På Eurocitydata satsar vi på kostnadsfri självstudiekurs, översatta manualer, mängder av kom-igång-material och professionell support av tekniker med mer än 25 år i branschen. Vi vill att användarna ska komma igång och vara effektiva med CAD, och vi vill lösa eventuella problem och frågor som dyker upp.

Några användarkommentar: 

  • Jättenöjd, bra kontakt och support. Rekommenderas, Magnus Eriksson 
  • Alltid snabba svar på problem man har som man ställer till supporten, Ray Adler 
  • Kanonbra service, Bengt Petersson 
  • Har fått professionell hjälp hela vägen från test, köp och skarp installation, Leif Gustafsson 
  • Servicen är mycket bra, okomplicerad och snabb, Staffan Ralfsson