Här för att möta kraven från proffsanvändare så som ekonomer, grafiska designers, arkitekter, programmerare, och de många fler som har behov av mer skärmyta för alla appar och program, finns nu nya Philips 498P9Z. Denna prisvinnande 49-tumsskärm i 32:9-format är utrustad med en böjd VA-panel, 165Hz uppdateringsfrekvens och adaptiv synkronisering för bekväm användning hela dagen, vid såväl arbete som underhållning.

Bredda din horisont

Philips nya 32:9 SuperWide-skärm på 49 tum har en upplösning på 5120×1440 pixlar. Den är utvecklad för att ersätta flerskärmslösningar och ge en bred visningsupplevelse – på riktigt. Med Philips 498P9Z ges känslan av två 27-tums 16:9-skärmar sida vid sida, men utan störande kant på mitten. Skärmens böjning på 1800R speglar det mänskliga ögats naturliga synfält, vilket ger en bekvämare användarupplevelse.

Bild i toppklass som är skonsam för ögonen

Philips 498P9Z är utrustad med VESA-certifierad DisplayHDR 400, vilket är ett märkbart steg upp från vanliga SDR-skärmar när det kommer till att återge häpnadsväckande ljusstyrka, kontrast och färger. Skärmen återger en fylligare färgpalett, medan dess 165Hz uppdateringsfrekvens och Adaptive-Sync-teknik ger sömlösa, levande rörelser.

Den är även utrustad med tekniska funktioner så som FlickerFree, EasyRead-läge och LowBlue-läge, som alla finns där för att tillsammans ge en så bekväm och skonsam användning som möjligt för ögonen. Detta genom att exempelvis filtrera bort skadligt blått ljus och reducera flimmer.

Designad för många bollar i luften

Skärmens bildförhållande och storlek gör det möjligt för användare att öppna flera appar och dokument samtidigt utan att ständigt behöva klicka mellan öppna filer och fönster.  Chattar, e-mail, videor och datablad får alla plats på skärmytan. Det finns även MultiView-teknik och en inbyggd KVM-switch att ta till för de mest extrema fallen av multitasking.

Philips 498P9Z finns tillgänglig från augusti 2021.