Signcom var en av de många deltagarna på den digitala mässan Sign & Print Connect. Under tre intensiva dagar sände Signcom live från sitt showroom i Borås, från sina key account managers runt om i landet och från leverantörer på olika platser i Europa. Hela 51 livedemos med nyheter och tips och trix inom print, laser, transfer, sublimering, sol- och säkerhetsfilm, skärbord och PVC-fria, alternativa printmedia blev det. Teams som plattform var en lösning som fungerade bra och besökarantalet under visningarna höll en jämn nivå med en hel del toppar, främst under de två första dagarna.

– Före mässan var frågetecknen många. Hur skulle detta event tas emot i branschen? Hur skulle man kunna göra det här professionellt? Skulle det komma några besökare? Resultatet? Helt klart långt över förväntan, säger JJ Hendriks, Commercial Director för Signcom Group. Han var en av de som höll presentationer i AGIs kanaler, en nyutvecklad version av föreläsningen ”There is no planet B – den obekväma föreläsningen”. Nytt för i år var bland annat att Signcom nu kan presentera branschens allra första CO2-fria folie och laminat. – Det här är helt klart en game changer, något som kommer att skaka om hela branschen. För en gångs skull hoppas vi verkligen på mycket konkurrens. Om fler följer efter är det något vi alla vinner på” avslutar JJ Hendriks.

Signcombolagen är den nya kärnverksamheten för IGEPA group i Norden. Signcom, Sign Communication Sweden AB, är ledande leverantör av maskiner, förbrukningsmaterial, programvaror och tjänster för allt inom skylt- och storbildsframställning samt gravyr, märkning och fräsning. Vi erbjuder marknadens bredaste sortiment och behåller vår starka marknadsposition genom högkvalitativa produkter från välkända leverantörer, hög servicenivå, personal med hög teknisk kompetens och snabba leveranser. Signcom är en del av Igepa Group och finns i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Signcombolagen kommer att utvecklas genom ytterligare investeringar och fortsätta att vara en av de ledande leverantörerna i Norden. Läs mer på www.signcom.se samt www.igepagroup.com.