Nu lanserar Philips Professional Display Solutions sina nya, mycket efterlängtade Google- och Crestron Connected-certifierade B-Line UHD-skärmar för smidig innehållsdelning och samarbeten i mötesrum, utbildningssammanhang och hotellmiljöer.

Den nya B-Line-serien är en av Philips Professional Display Solutions mest avancerade serier för digital kommunikation, och kombinerar den senaste UHD-tekniken med Google och Crestron Connected-certifiering. B-Line-serien utnyttjar kraften hos Androids programvara, Android P, och har inbyggd Chromecast. Innehåll kan skapas (i upp till 4K) och delas trådlöst från deltagarnas egna enheter, som bärbara datorer, surfplattor, telefoner och/eller en företagsserver.

– Mottagandet och feedbacken från marknaden sedan vi presenterade vår nya B-Line-serie på ISE har varit otroligt positiv, säger Jeroen Verhaeghe, Global Product Manager med ansvar för professionell TV. Kunderna har insett hur många fördelar och möjligheter den erbjuder, oavsett om det handlar om att förbättra samarbetet under möten eller att öka kommunikationen med kunder på hotell, barer, restauranger eller till och med små gatukök med digitala menyer, och för marknadsföring. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika den här innovativa produkten.

Den nya B-Line-serien, som finns i 50-tums-, 58-tums-, 70-tums- och 75-tumsvarianter, och med ett 65-tumsalternativ under utveckling, öppnar upp en massa möjligheter för företag som vill förbättra och effektivisera sin digitala kommunikation. B-Line, som använder den senaste Android P-programvaran och har en TV-tuner, ger snabb åtkomst till ett stort utbud av appar och tjänster via Google Play och kan uppgraderas i takt med att uppdateringar släpps, vilket förlänger livslängden.