Utvecklingen inom el och energi går i ett rasande tempo och fortsätter att accelerera de närmaste åren. Det kommer att bli allt svårare att hålla sig uppdaterad – och att nå ut!

Därför arrangeras Update by Elfack den 22-23 maj 2024 – en exklusiv fackmässa med fokus på ny teknik, kunskap och kompetens.

Nya möjligheter med matchmaking

Maximera värdet av dagarna på Update by Elfack genom att använda vårt smarta verktyg för matchmaking – framtaget för att göra det enkelt för köpare och säljare att hitta varandra. Gör era framtida affärspartners uppmärksamma på att ni är på plats och ta kontakt för att få till högrelevanta möten. Detta är en ny tjänst som vi erbjuder specifikt på Update by Elfack.

INNEHÅLL PÅ UPDATE BY ELFACK

Teknik & produkter

På Update by Elfack får den senaste tekniken och produkterna ta plats på scen. Här kan företag presentera relevanta produkter inför en intresserad publik.

Case & kunskap

Här samlas branschen för att utbyta erfarenheter och kunskap. Allt på en scen som fokuserar på lösningar, case och kunskap – inom flera olika områden.

Uppdaterad kompetens

Det skapas en dedikerad yta där företag, arbetstagare, studenter och utbildningsleverantörer kan mötas. I den skärningspunkten skapas framtidens jobb.

Se till att besöka ELFACK i Göteborg, 22-23 maj 2024.