MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, presenterar två nya Philips LCD-skärmar, 241B7QUBHEB och 272B7QUBHEB på 24 respektive 27 tum. Båda kommer med USB-C anslutning, IPS-panel och popup-webbkamera. Skärmarna har även energibesparande funktioner och är tillverkade i miljövänligt material.

Designad för enkelt och produktivt användande


Skärmarna har båda inbyggd USB-dockningsstation med DisplayLink-teknik för koppling till nätverk, överföring av filer eller videouppspelning. Via skärmens dockningsstation ansluts även all kringutrustning, inklusive tangentbord, mus och RJ-45 Ethernet-kabel. Med DisplayPort-utgången går det att koppla ihop flera högupplösta skärmar med varandra, via en kabel. Skärmarna kommer även med USB 3.2 för snabbare dataöverföring och laddning av enheter.

IPS panel för kvalitativa bilder 


Både är utrustade med IPS-teknik som lämpar sig för proffsanvändare såsom fotografer eller grafiska designers. IPS-panelen erbjuder breda visningsvinklar på 178/178 grader, även i 90-graders vinkel. Philips 272B7QUBHEB har också CrystalClear Quad HD-upplösning och Ultra Wide-Color-teknik för levande, krispiga färger.

Skydd för användaren och miljön 


Skärmarna har inbyggd popup-webbkamera med ansiktsigenkänning via Windows Hello och erbjuder därmed en ökad trygghet och skydd för användaren, men också en smidigare inloggning. För bästa komfort är skärmarna utrustade med LowBlue Mode, för att skydda dina ögon, och med det ergonomiska stativet SmartErgoBase går det enkelt att justera höjd och vinkel på skärmarna. De är också miljövänliga med energibesparande PowerSensor, tillverkad av 85% återvunnen plast, fri från PVC/BFR, inget kvicksilver eller bly och 100% återvinningsbart förpackningsmaterial.