MMD, det ledande teknikföretaget och licenspartnern för varumärket Philips bildskärmar, lanserar ett nytillskott till sin konsumentproduktlinje E9. Philips 278E9QJAB är en 27-tums kurvad skärm med tunna kanter, Ultra-Wide Color, Full HD och AMD FreeSync för en smidig och uppslukande användarupplevelse.

Klarare färger och kompletta funktioner för en uppslukande upplevelse


Nya Philips 278E9QJAB har en VA LCD-panel, utrustad med ett bredare färgomfång än sina föregångare, vilket ger mer verklighetstrogna, levande nyanser. VA-panelens optimerade teknik för pixelhantering ger även en extra vid betraktningsvinkel på 178/178 grader, för en kristallklar bild. Full HD-upplösning i 1920×1080 pixlar (16:9) ger dessutom skarpa detaljer, hög ljusstyrka, och otrolig kontrast. Perfekt för fotoredigering, filmtittande och spel. Med AMD FreeSync-teknik ges även en stabil, störningsfri prestanda i nästan alla bildhastigheter och en responstid på 4 ms.

Med hjälp av Flicker Free-teknik reduceras det flimmer som bakrundsbelysta LCD-skärmar vanligtvis avger, vilket minskar risken för ögontrötthet. Philips LowBlue-läge reducerar även potentiellt skadligt kortvågigt blått ljus.

Stilren design och flertalet anslutningsmöjligheter

En skärm som kan stödja flera anslutningsalternativ är ett måste i denna digitala era. Philips 278E9QJAB är utrustad med VGA och HDMI-ingång för högkvalitativ digital video- och ljudöverföring från en PC eller andra AV-källor. Den har även en DisplayPort, som stödjer dataöverföring på upp till 10,8 Gbps.

Philips 278E9QJAB har en slimmad och elegant design, med ultratunna infattningar som ger minimal distraktion och maximalt synfält. Särskilt bra för flerskärmsvisning och visning sida-vid-sida. Skärmfoten kan vinklas -5°/20° och skärmen kommer med VESA-montering för enkel väggupphängning.

Philips 278E9QJAB finns tillgänglig från juli 2018.