MLT Maskin & Laserteknik har i dagarna tecknat samarbetsavtal med 3D Infotech för försäljning och marknadsföring av konceptet UMA (Universal Metrology Automation). Ett koncept som bygger på nyckelfärdiga och automatiserade lösningar för kvalitetskontroll. Det nya avtalet träder i kraft med omedelbar verkan – så att MLT stolt kan lansera produkterna i Sverige, Norge och Finland. 

MLT Maskin & Laserteknik är återförsäljare till Creaform och LMI och lösningarna från 3D Infotech kommer främst att täcka behovet hos de kunder som vill ha en lösning för automatiserad mätning med låg tröskel för slutanvändaren. 

– Jag är mycket stolt över att äntligen kunna presentera detta unika koncept för automatiserad mätning på marknaden. Jag ser fram emot att ta del av våra kunders respons när de får se hur smidig och enkel automatiserad mätning kan vara med 3D Infotechs lösningar, säger Henrik Arvidsson som är produkt- och försäljningsansvarig inom automatiserad mätning på MLT. 

MLT Maskin & Laserteknik AB är ett familjeägt företag som ingår i koncernen Erinova Group. Ledande inom industriell mätteknik arbetar MLT med 3D scanning och 3D mätning, vibrationsmätning, laseruppriktning, balansering och inline metrology. Utöver MLT ingår även systerföretagen Protoma AB, Relcon Reliability Consulting AB och Runtime Engineering AB i Erinova Group. 

3D Infotech har över 15 års erfarenhet inom mätteknik. Med team som ägnar sig åt att sälja och stödja PolyWorks metrologiprogram och team fokuserade på att utveckla Universal Metrology Automation (UMA) lösningar för tillverkningsföretag inom flyg-, bil- och konsumentelektronikindustrin.

 För mer information kan ni kontakta; 

Linn Eriksson, Marknadschef, MLT Maskin & Laserteknik, +46(0)708 24 11 19 

Henrik Arvidsson, Produkt & försäljningsansvarig, MLT Maskin & Laserteknik AB, +46 (0)730 80 44 18