Mimaki utvecklar kostnadseffektiva storformatsutskrifter med innovativa SWJ-320EA solventskrivare

Mimaki Europe, en av de ledande tillverkarna av storformatskrivare och skärsystem, meddelar att de visar upp innovativa och kostnadseffektiva SWJ-320EA solventskrivare i storformat på FESPA Africa 2019. Tack vare den krävande, ständigt föränderliga och priskänsliga branschen inom super wide format, lanseras nu denna mycket produktiva 3,2 meter breda skrivare. SWJ-320EA erbjuder ett oöverträffat förhållande av högsta utskriftskvalitet, snabb utskriftshastighet och tillförlitlighet, allt till ett mycket tilltalande pris.

Efter en framgångsrik försäljning på priskänsliga marknader som Turkiet, Ryssland och Mellanöstern är SWJ-320EA nu tillgänglig för hela EMEA-regionen.”Genom att kombinera hög effektivitet och låga driftskostnader med ett mycket konkurrenskraftigt pris för hårdvara och bläck, blir SWJ-320EA ett mycket kostnadseffektivt val. Detta i synnerhet jämfört med vad våra konkurrenter i Kina, Ryssland och Turkiet har att erbjuda.”

SWJ-320EA bjuder också på välkänd Mimaki-hastighet, kvalitet och tillförlitlighet i ett super wide format och är utrustad med ett extremt stabilt matningssystem i ny design. Detta förhindrar media från att skrynkla sig och säkerställer högt grepp för extremt exakt utskrift, vilket resulterar i premiumkvalitet även vid större utskrifter.

Mimaki SWJ-320EA är utvecklad för att göra det möjligt att stå ut från mängden och utmärka sitt företag för större lönsamhet. Maskinen är idealisk för produktion av en mängd olika inom- och utomhusapplikationer, som POS, banners, skyltar, displayer, bil- och golvdekor. Än mer unikt blir det också tack vare ett brett och varierat utbud av kompatibla media, som självhäftande PVC-film, fotopapper, posterpapper, blue-back, backlit, film och banderoll, för att nämna några. SWJ-320EA använder Mimaki CS100 solventbläck, de nya bläcken har utvecklats för att säkerställa lägre konsumtion och ökad väder- och reptålighet.

Om Mimaki
Mimaki är en av de ledande tillverkarna av bläckstråleskrivare och skärare i storformat för skylt-, grafiska-, industri- och textilbranscherna. Mimaki utvecklar hela produktsortimentet inom hårdvara, programvara och tillhörande förbrukningsartiklar, såsom bläck och skärblad.