Den ligger på cadetts hemsida och uppdateras med korta intervaller. Att den är OnLine har den stora fördelen att du kan ta del av alla uppdateringar direkt i samma ögonblick som de släpps. 

Här finns bland annat en komplett och mycket detaljerad beskrivning av den nya projektmodulen som presenterades i cadett ELSA R42. På den här sidan årsskiftet har bland annat uppdateringar av kapitlen om Symbolgeneratorn, Dynamic OnLine och Rapportgeneratorn tillkommit, för att ta några exempel. 

Välkommen att besöka vår hemsida och den nya referensmanualen! 

Du finner den under: https://cadett.se -> Support -> cadett ELSA referensmanual

 

cadett ELSA uppdateringskurs – distanskurs 

Lär dig allt om de senaste nyheterna i cadett ELSA!

I de senaste uppdateringarna av cadett ELSA har vi presenterat de mest omfattande nyheterna på 20 år! En rad nya funktioner har tillkommit. Exempel på sådana är en helt ny projektmodul, en ny funktion för yttre förbindningsschema, en ny anläggningsdatabas, en ny PLC-databas, en ny konsistenskontroll, ett nytt plintverktyg, nya PLC-dialoger, en kraftigt utbyggd QuickPDF, WAN-mod som är ett helt nytt sätt att köra cadett ELSA över VPN, och mycket annat. 

Delta i vår uppdateringskurs och lär dig allt om de nya funktionerna och andra förbättringar. Anmäl dig redan idag för att säkra din plats! Kursen hålls på distans – online. 

Tidpunkt: 17 april kl. 09:00 – 16:00 

Kostnad: 4 000 kr exkl. moms per deltagare. 

Kontakta cadett idag för att boka din plats! 

Bokning sker via info@cadett.com eller +46 8-754 97 70.