cadett lanserar den nya versionen cadett ELSA R37 och samtidigt tre nya produkter under namnet cadett ELSA R37 Solo.
Den nya versionen erbjuder flera viktiga nyheter, däribland följande:
• Finns tillgänglig i en ny produktvariant – cadett ELSA Solo – med inbyggd CAD-motor baserad på AutoCAD OEM. Priset är synnerligen konkurrenskraftigt. Det spar pengar!
• Ny funktion för blixtsnabb PDF-generering helt utan AutoCAD. Det spar tid!
• Ny funktion för snabb kopiering mellan projekt direkt från ritmiljön. Det spar också tid!
cadett ELSA Solo har tagits fram i ett samarbete mellan cadett, Autodesk och Mensch und Maschine i Tyskland.

cadett expanderar i Norge
cadett har länge haft en stark närvaro i Norge. Ända sedan 1988 har man haft permanent representation på den norska marknaden, via återförsäljare och med egen verksamhet.
Den första licensen av cadett ELSA i Norge levererades redan 1988, och alltsedan dess är produkten ledande inom high-end-lösningar för elschemakonstruktion i Norge.
Sedan 4 oktober 2017 arbetar Trond Hasse Lie på cadett ab stationerad i Norge, med huvudansvar för att supporta cadett:s norska kunder, men även understödjande i Sverige och på cadett:s övriga marknader.
Som anställd på de största norska återförsäljarna och i egen verksamhet har Trond Hasse arbetat med cadett ELSA sedan 1994 och med AutoCAD Electrical sedan 2005. Han är Norges främsta expert på cadett ELSA och Europas främsta expert på AutoCAD Electrical, ensam i Europa som Autodesk Expert Elite auktoriserad för AutoCAD Electrical.

cadett och AutoCAD Electrical
cadett ab lanserade AutoCAD Electrical i Sverige redan år 2005 och blev snabbt en av de största leverantörerna av produkten. Man har med andra ord en lång erfarenhet att falla tillbaks på.
Den 4 oktober 2017 anställdes Trond Hasse Lie på cadett ab. Trond Hasse är Europas främste expert på AutoCAD Electrical, en av fyra personer i världen auktoriserade som Autodesk Expert Elite för AutoCAD Electrical, och den ende av dessa i Europa.
Vill du ha hjälp med AutoCAD Electrical, oavsett om det gäller support, utbildning, anpassningar, leverans av licenser, uppdateringar eller något annat, finns det därför inte någon bättre partner än cadett att vända sig till.
Vi erbjuder våra tjänster till såväl slutanvändare som återförsäljare.